~ Followers

Pages

Sunday, December 11, 2011

Terharu | Speechless | A BIG Thanks

Assalammualaikum wahai bloggers2 chomei
adoiyaiii lamaa sgt kot tk hapdet blog nieh
dolu2 semangat nk buka belog
semangat yang diambil dr bloggers kesayangan ku
bila dah ada blog,
tk dak idea plak nk hapdet entry
maka berjuntai-juntai lah
sawang-sawang yg hanging kt belog nih...

lunch hour rini tak keluaq lunch
(bajet dayet (di eja d-i-e-t) la sangat tp dh mkn dh awai td)
teringt nak check fb jap...
terkejut sgt2 bila ada entry yg di tagged kt che...
dari....

sis ninnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yg gorjes!
(siyesly senyum tk lekang2 lg nih)

Subhanallah.. sis nin, 
thank you so much for THIS ENTRY

unexpectable che nk muncul
di entry sis nin yg gorjes ni... 
i bet today is my lucky day!
your entry just brighten up my day
(coz a bit dull this mornink!)

Thanks to ALLAH 
for giving me such a great and lovely
sis a.k.a friend!

dulu2 masa jadi silent reader
konon2 dok berangan-angan
nak chit-chat dengan bloggers2 faberet
bila jmpa their FB,
segan kot nk add.. ye lah takot2 tak di-accept
tapi hati ni kalot gak nk add

Alhamdulillah
they are so wonderful
sangat baik hati

bila dapat one single "Hello" from them pown
dah seghonok gilaaaaaaaaaa kotttttttt

disini, izinkan saya mengambil kesempatan
(aiwahhh, gaya YB dan dan muncuii.. haha)
nak ucap 
ZILLION TERIMA KASIH
buat my all-time bloggers

(cik kaki accept request cambest di fb xsmpai 24 hours.. thanks cik kaki)

(org penang tuuuu... jiran sebelah negeri.. cant wait to see her)

(love her pics.. her stories... her journey of life.. sgt TABAH orangnya
open minded dan paling penting she is not TYPICAL type! ^___^ )



Photobucket

3 comments:

Shu Shinju said...

wah..ade nama saya disitu...

tak sabar nak jumpa kamu gak dear..sgt2 x sabar...bila erk kita nak jumpa.?

CaMbEsT said...

cik shu.. tk lama dah kot.. kita kan berjirann.. hehehe tungguuuuu

NeenaAnuar said...

adoii... seee.. kamoo dah buat akak terharu lagi sekali! double dah nie! hehehehe....

no worries dear! Love you soo much and tak sabar jugak nak setentang mata dengan kamuu kalau ade rezeki satu hari nanti.. insyallah... huggsss!! :)