~ Followers

Pages

Monday, October 17, 2011

Selamat Pagi Malaysia

SUBHANALLAH....

pagi ni, sejukkk semacam ja.. bila keluaq dari rumah, whoaaaaaaa tetiba ja verangan macam dok kat London Bridge...

Kabussssssssss... chantekkk sangat suasana.. (kabus sgt tebal wooooo)

nyamannnn ja, langkah kaki dengan penuh bergaya (ala-ala ANTM gitu) - Encik Suami ushar ja gelagat Cik Isteri dia nihhhh (cambest dah berumahtangga ghopanya)

Thank You Allah ... untuk suasana yang sangat sweet ini...

Cambest semalam daftar Nuffnang... nk masuk advertising code dia, hadehhh memusing mata skali dengan spek pown memusing. yg jadi dua ja.. sat g nk try an error lagi... Nuffnang dear, be good to me yer sayanggg

pg ni tgk2 dah ada follower... Yeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Zillion Thanks to Cik Kaki yang sangat gorjes itu...

nk citer sket pasai cik kaki nih... jeng jeng jeng....

yang cambest leh terjebak sebagai Pembaca Senyap dunia blogger ni asalnya dari member se-opis cambest ni.. nama gorjes dia My-Saroh... huhuhu satu hari tgk dia baca blog cik kaki kita ni, dlm hati ni.. "ehh, mcm best ja blog ni"

dlm senyap2 cambest mula terikut.. dah jadi rutin harian plakkkk.. (tiap pagi ja wajib baca blog cik kaki mcm baca paper).. hahah

yang Bestnya lagi, aktiviti Cik Kaki ni dah jadi topik perbualan antara cambest dengan my-saroh... and ada sekali tu CIk Kaki Gorjes ni menghilangkan diri sementara aktu, time tu, kami dua ni mcm "alaaaaaaaaaaaaaa awat cik kaki wat cam niii... bla bla bla..."

hehe.. dr situ lah cambest terjebak dalam donia blogger... dari blog cik kaki, cambest expand bacaan ke sahabat-sahabat karib beliau macam Sis Neena Gonjeng,  Cik ShuShinju dan banyak lagi....

Okeh.. takat ni dulu.. "tu bi kontiniud"


Photobucket

5 comments:

InaAchik said...

eh, sape Cik Kaki tu???
tak kenal pown?!!! :p
rasa nk lempang x? hehheee...

BiQa HatmiN said...

selamat berblog..
:)

Shu Shinju said...

eh..ade nama cik shu shinju la kat situ...hihi..

welcome o bloggers club dear..:)

NeenaAnuar said...

hehehe... keep on blogging and enjoy it dear! :)

CaMbEsT said...

InaAchik :
hiarkkhhhhhhh!

Biqa Hatmin :
makasheh dear

Cik Shu :
Mestilah ada... thanks shu :)

Sis Neeeeeeeeeeeeeeena :
tq sooooooooooooooooooooooooooooo much sis. need more practise sis..